Tuesday, 11 October 2016

Promosi Shaklee Oktober 2016 : Omega Guard

Hai semua..

Setahun blog ini terbiar tanpa di update. Ya ampuuuunn... Walaupun blog ini tak di update, tapi saya masih aktif menjual produk Shaklee dan mana² regular customer saya jugak masih setia membeli dengan saya :) No fon saya tu pun masih aktif untuk di hubungi hehe...

Ok bulan ni saya nak war-warkan promosi best ! Omega Guard uols..



Anda boleh buat 2 pilihan samada dengan membeli 2 botol Omega Guard, anda akan dapat 5% diskaun atau pembelian 6 botol Omega Guard, PERCUMA 1 botol Omega Guard. Kedua-duanya menguntungkan.

So grab cepat untuk dapatkan promosi bulan ini !

Zatul Immah Jamaludin
Pengedar Sah Shaklee

SMS / Call / WhatsApp :
011-12464564

Email :
adamshaklee@gmail.com

Shaklee ID :
886681

Thursday, 15 October 2015

Promosi Shaklee Oktober 2015 : Vitamin E

Hai semua.. belum terlambat lagi saya nak kongsikan salah satu promosi bulan Oktober Shaklee. Vitamin ni sering digelar "Vitamin Cinta, Vitamin Kasih Sayang" hehe... Agak² vitamin apa ye? Pengguna tetap Shaklee mesti dah dapat teka vitamin apa kan ? Jawapannya, Vitamin E :)



Bagi bulan Oktober, Shaklee berbesar hati menawarkan dengan pembelian 2 botol Vitamin E, anda akan mendapat potongan harga 50% atau dengan mudahnya beli 1 botol, PERCUMA 1 botol. Ini adalah pertama kali Shaklee mengadakan promosi sebegini. Sangat menguntungkan. 1 botol vitamin E mengandungi 120 biji. Sebotol boleh digunakan 4 bulan. Jadi dengan pembelian promosi ini, 2 botol boleh digunakan sehingga 8 bulan dengan bayaran harga untuk 1 botol vitamin E sahaja. Untung berganda kan ?

Jadi, jangan berlengah lagi untuk dapatkan promosi ini !


Ingin dapatkan Vitamin E dengan harga promosi ? Hubungi saya segera !

Facebook : Zatul Immah
Facebook Page : Vitamin Atas Rak
No.telefon : 011-12464564
Email : adamshaklee@gmail.com
COD Area : Bagan Serai, Kuala Kurau, Parit Buntar

Monday, 24 August 2015

Cucian Mudah Dengan Basic H Shaklee

Alkisahnya hari ni ramai pulak yang bertanyakan tentang pencuci ajaib Shaklee ni.. Apa tu ? hihi.. Basic H Shaklee la. Sebelum ni ramai yang tak tahu fungsi Basic H ni. Bila dah tau, semua pakat borong sebab dah tau pencuci ajaib ni memang super power !! hehe

Ada yang wassap saya.. "sis.. banyaknye fungsi basic H Shaklee tu. Meh saya nak order 3 botol. Untuk pakai sendiri, untuk mak dan mak mertua hehe..". Bagusnya memudahkan kerja mak dan mak mertua.

Memang Basic H Shaklee ni banyak kegunaannya dan membantu memudahkan kerja seharian. Meh saya kongsikan fungsi Basic H ini.

FUNGSI BASIC H SHAKLEE





Banyak tak fungsinya ? Sebenarnya banyak lagi fungsi yang tiada dalam gambar ni. Saya sendiri pengguna Basic H. Kebanyakan kerja-kerja membersih di rumah, saya lebih menggunakan Basic H Shaklee kerana memudahkan kerja saya dan paling penting menjimatkan masa saya ! Contohnya mengemop lantai. Saya hanya gunakan 3 titis Basic H Shaklee yang dicampurkan di dalam sebaldi air dan boleh mengemop tanpa perlu di bilas dengan air. Lantai berkilat dan tidak melekit.

Guna 3 titis je ?? Ye.. 3 titis tu pun dah banyak buih dan memadai dengan sebaldi air. Ni salah satu sebab juga kenapa rama sukakan Basic H sebab sebotol boleh digunakan sekurang-kurangnya 6 bulan. Memang jimat sangat !

Saya kongsikan pula cara penggunaan Basic H untuk kerja-kerja seharian di rumah.

CARA PENGGUNAAN BASIC H SHAKLEE




TESTIMONIAL BASIC H SHAKLEE













Anda ingin dapat Basic H Shaklee ini ? Hubungi saya segera !

Facebook : Zatul Immah
FB Page : Vitamin Atas Rak
No.Telefon : +6011-12464564
Email : adamshaklee@gmail.com
COD Area : Bagan Serai dan Parit Buntar
gin dapatkan suplemen Shaklee ini ? Hubungi kami segera ! Facebook : Zatul Immah FB Page : Vitamin Atas Rak No.Telefon : +6011-12464564 Email : adamshaklee@gmail.com COD Area : Bagan Serai & Parit Buntar

Play for free and WIN : http://trkur5.com/125629/21107

Rezeki Bukan Hanya Pada Duit

Istilah rezeki bukan pada harta kekayaan atau pun pangkat, tapi bagaimana kita menjalani kehidupan seharian atas dunia yang sementara ini.


Tak semua memperolehi rezeki dalam erti kata sebenar.. bersyukur la kita dengan rezeki yang kita kecapi sekarang ini :)

Tuesday, 18 August 2015

Petua Hilangkan Demam, Batuk, Selsema Dengan Cepat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua pembaca blog Natural Vitamin Shoppe :) Apa khabar anda semua.. mungkin ada yang kurang sihat kan. Apa yang saya perhatikan, since bulan Syawal lalu cuaca tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. Pergi mana-mana, mesti ada yang demam, batu dan selsema. Tiga penyakit yang sinonim apabila cuaca tidak menentu. Klinik pun penuh dengan pesakit yang ingin mendapatkan rawatan dan ubat-ubatan.

Ada tak di kalangan pembaca yang sedang demam, batuk dan selsema? Masih berlarutan sehinggakan dah tak tahu nak makan ubat apa.

Demam, batuk dan selsema ini adalah jangkitan virus. Ianya mudah dijangkiti sekiranya antibodi atau imuniti seseorang itu lemah.

Bagaimana anda atasi virus ini selain dari pengambilan ubat-ubatan ?

Pertama kali, apa yang perlu anda lakukan adalah minum air masak (3 liter) sehari dan rehat yang secukupnya.

Kemudian, pengambilan suplemen secara konsisten. Jangan bila sakit je baru nak consume suplemen. Suplemen ni bukan ubat tau. So, sebaiknya adalah consume setiap hari untuk meningkatkan tahap imunisasi badan kita.

Bagaimana Shaklee Boleh Membantu ? Jom saya kongsikan.

Nutriferon


  • Melindungi dari Influenza dan selsema
  • Membantu menyeimbangkan respon alergi terhadap persekitaran dan pencemaran udara
  • Berkesan melindungi virus mikrob seperti selsema, alergi, inflamasi dan influenza
  • Bagus untuk immune booster pada ketika cuaca tidak menentu, jerebu dan sebagainya
  • Sangat sesuai di amalkan jika kerap mengunjung ke tempat yang sesak seperti pasar malam, pasaraya, kawasan pelancongandan berada di luar negara
  • Mempertingkatkan keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengerahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh untuk membunuh T-Cells, B-Cells & Makrofag.
  • Sesuai untuk yang kerap demam, batuk dan selsema yang lebih dari seminggu

Vitamin C


  • Melindung set-sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
  • Melindungi daripada jangkitan dan selsema serta meningkatkan imuniti badan
  • Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selsema, tekak perit semasa batuk dan mengurangkan gejala-gejala alergi yang lain


Anda ingin dapatkan suplemen Shaklee ini ? Hubungi kami segera !
Facebook : Zatul Immah
FB Page : Vitamin Atas Rak
No.Telefon : +6011-12464564
Email : adamshaklee@gmail.com
COD Area : Bagan Serai & Parit Buntar


Tuesday, 4 August 2015

Syawal 2015


Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin semua pembaca Natural Vitamin Shoppe. Bulan Syawal 30 hari.. tak terlewat rasanya entry ni kan hihi..

Alhamdulillah tahun ni dapat beraya kedua-dua belah family. 1st raya di kampung saya di Parit, Perak. 3rd raya di Petaling Jaya sebelah suami pula. Tahun ni juga kami beraya berempat. Syukur dengan kehadiran si bijak Adeeba Zahra melengkapkan lebaran kami tahun ini :) Adeeba Zahra ni baby Shaklee tau hehe...

Gambar kat atas tu je paling elok antara gambar² raya kami.. baru tahu bila dah berempat ni bukan mudah nak bergambar molek² hehe... macam² aksi ada. Tu pun jenuh kepong nak amik gambar hehe...

Ok, nanti update lagi.. bai !!

Sunday, 12 July 2015

Shaklee YES Wellness Pack - Healthy Fitness




Produk dalam set ini :
11007 - Herblax
10131 - Vitalea
10163 - Lecithin
11008 - Cinch Energy Tea
11010/11011/11012 - Cinch Shake Mix (2 canister) *
*Sila pilih perisa anda

Diskaun 5% daripada "Harga Distributor"

Promosi ini berlangsung dari May 2015 - Oktober 2015


**Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit 

 Anda ada sebarang pesanan dan pertanyaan ? Hubungi kami sekarang ! 
Facebook : Zatul Immah 
No.Tel : 011-12464564 
Emel : adamshaklee@gmail.com 
COD Area : Bagan Serai dan Parit Buntar

**Daftar sebagai ahli Shaklee untuk potongan harga 15% - 20%

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ

Sharing is Caring