Monday, 24 August 2015

Cucian Mudah Dengan Basic H Shaklee

Alkisahnya hari ni ramai pulak yang bertanyakan tentang pencuci ajaib Shaklee ni.. Apa tu ? hihi.. Basic H Shaklee la. Sebelum ni ramai yang tak tahu fungsi Basic H ni. Bila dah tau, semua pakat borong sebab dah tau pencuci ajaib ni memang super power !! hehe

Ada yang wassap saya.. "sis.. banyaknye fungsi basic H Shaklee tu. Meh saya nak order 3 botol. Untuk pakai sendiri, untuk mak dan mak mertua hehe..". Bagusnya memudahkan kerja mak dan mak mertua.

Memang Basic H Shaklee ni banyak kegunaannya dan membantu memudahkan kerja seharian. Meh saya kongsikan fungsi Basic H ini.

FUNGSI BASIC H SHAKLEE





Banyak tak fungsinya ? Sebenarnya banyak lagi fungsi yang tiada dalam gambar ni. Saya sendiri pengguna Basic H. Kebanyakan kerja-kerja membersih di rumah, saya lebih menggunakan Basic H Shaklee kerana memudahkan kerja saya dan paling penting menjimatkan masa saya ! Contohnya mengemop lantai. Saya hanya gunakan 3 titis Basic H Shaklee yang dicampurkan di dalam sebaldi air dan boleh mengemop tanpa perlu di bilas dengan air. Lantai berkilat dan tidak melekit.

Guna 3 titis je ?? Ye.. 3 titis tu pun dah banyak buih dan memadai dengan sebaldi air. Ni salah satu sebab juga kenapa rama sukakan Basic H sebab sebotol boleh digunakan sekurang-kurangnya 6 bulan. Memang jimat sangat !

Saya kongsikan pula cara penggunaan Basic H untuk kerja-kerja seharian di rumah.

CARA PENGGUNAAN BASIC H SHAKLEE




TESTIMONIAL BASIC H SHAKLEE













Anda ingin dapat Basic H Shaklee ini ? Hubungi saya segera !

Facebook : Zatul Immah
FB Page : Vitamin Atas Rak
No.Telefon : +6011-12464564
Email : adamshaklee@gmail.com
COD Area : Bagan Serai dan Parit Buntar
gin dapatkan suplemen Shaklee ini ? Hubungi kami segera ! Facebook : Zatul Immah FB Page : Vitamin Atas Rak No.Telefon : +6011-12464564 Email : adamshaklee@gmail.com COD Area : Bagan Serai & Parit Buntar

Play for free and WIN : http://trkur5.com/125629/21107

1 comment:

  1. puting tu rendam dengan air suam ke air biasa ya?

    ReplyDelete

Sharing is Caring